Zo versier je je huis voor kerst

Begrijp ons niet verkeerd. We zijn dol op engelenhaar en felgekleurde kerstballen, maar soms is het leuk om het eens over een andere boeg te gooien en je verbeelding de vrije loop te laten.

Door creatief denken kun je met verrassende ideeën op de proppen komen en bezorg je je interieur met kerst een echte wauwfactor.

Dus wat dacht je ervan om je huis te versieren met LEGO® stenen?

Ja, dat heb je goed gehoord. We hebben de meest originele kerstversieringen bedacht die je jarenlang opnieuw zult bouwen en gebruiken.

En het allerbeste: je kunt ze samen met je gezin voor het haardvuur maken en op die manier warme herinneringen creëren – een echt 'hygge'-moment dus (mocht je dit niet weten, 'hygge' drukt een gevoel van comfort, gezelligheid en tevredenheid uit in het Deens).

Lees hier hoe je deze kerst je huis versiert ...

LEGO® Kerst dorpsstraat

Tip: motoriseer de tram met de Powered Up app door je eigen rails en verlichting toe te voegen (apart verkrijgbaar).

Tijdens het bouwen van deze feestelijke nieuwe set lijkt het wel alsof je de kerstliedjes kunt horen.

De LEGO Kerst dorpsstraat is een gezellig winters straatje met een speelgoedwinkel, een muziekwinkel, knusse appartementen en een besneeuwde tram.

Deze set biedt heel wat mogelijkheden om verhalen te vertellen, zoals een kind dat een brief naar de Kerstman stuurt, winkeliers die zich voorbereiden op de drukke kerstperiode en vrolijke klanten die op zoek zijn naar cadeautjes!

Met 6 minifiguren en vele leuke, feestelijke details bezorgt deze set je gegarandeerd een warm gevoel vanbinnen. Hij is ideaal om samen met het gezin te bouwen – je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat hij af is met kerst om ermee te kunnen pronken.

Op zoek naar dat magische kerstgevoel voor thuis? Deze kerstboom van LEGO stenen zal ongetwijfeld opvallen op de vensterbank! Je kunt hem op twee manieren bouwen: als één grote kerstboom van ca. 30 cm hoog, of als twee kleinere bomen.

Bij de kerstboom krijg je prachtige decoraties, lichtjes en – uiteraard – een ster voor bovenop. Bouw de set helemaal naar eigen smaak en geef hem tijdens de feestdagen een mooi plekje in huis!

Tip: laat je creativiteit de vrije loop! Bouw een groot feesttafereel met LEGO stenen en voeg de LEGO Kerstboom toe als kers op de taart.LEGO® IJsberen in de winter

Met deze LEGO IJsberen in de winter voeg je meteen wat winterse charme toe aan je interieur. De set bevat een volwassen ijsbeer en een jong ijsbeertje dat volop pret beleeft op een slee. Veel schattiger dan dit wordt je kerstversiering niet!

Zet de ijsberen als blikvanger op de schoorsteenmantel of gebruik ze om samen met je kinderen spannende, winterse avonturen te beleven.

Volgende halte: de Noordpool!

Tip: bouw voor iedereen met LEGO stenen een persoonlijk accessoire voor op de kersttafel!

LEGO® Pinguïn en sneeuwvlok

Bestaat er iets leukers dan kerstdecoraties gemaakt van LEGO stenen?

Met deze LEGO Pinguïn en sneeuwvlok bouw je je eigen versieringen om in de kerstboom te hangen. De pinguïn draagt rode oorwarmers en het prachtige sneeuwvlokje is in elke kerstboom een echte blikvanger.

Beide worden geleverd met een koord waarmee je ze eenvoudig kan ophangen. Je hebt dus alles wat je nodig hebt om samen met het gezin unieke kerstversieringen te maken.

LEGO® Arrenslee

Ben je lief of stout geweest? Met deze LEGO set met bouwbare modellen van de Kerst­man en zijn rendieren haal je de kerstsfeer meteen in huis. In de slee vind je allerlei cadeautjes, waaronder een gitaar, een teddybeer en een paar ski's. Een ideale blikvanger voor op de kersttafel.

Kinderen kunnen zelfs samen met hun vriendjes een speurtocht houden en alle cadeautjes zoeken. Haal deze leuke decoratie elk jaar opnieuw uit de kast om de kinderen te laten zien dat de kerstperiode aangebroken is.LEGO® Classic –

Creatieve grote opbergdoos

Laat deze kerst je creativiteit de vrije loop en bouw de meest magische dingen. Met LEGO® stenen kun je nagenoeg alles bouwen, en de Creatieve grote opbergdoos is ideaal om de verbeelding van je kinderen te prikkelen.

Of ze nu een versiering voor in de kerstboom, een rendier van LEGO stenen of een peperkoekmannetje maken, de creatieve mogelijkheden zijn deze kerst eindeloos.

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD