De leukste Politie sets van LEGO | 2TTOYS ✓ Beste prijs

De beste LEGO® Politiebureausets

Kinderen en volwassenen zijn dol op een klassiek spelletje politie en boefje, en met deze toffe LEGO® politiebureausets om te bouwen of ergens neer te zetten komen al hun verhalen tot leven.

Of je nu het liefst volop actie beleeft en achter de boeven aangaat of alle coole functies van de uitgebreide bouwsets ontdekt, het kan allemaal. Haal je politiepak dus maar tevoorschijn en zet de sirenes aan, want er lopen nog altijd boeven rond die gepakt moeten worden!

LEGO® City – Kustpolitie en brandmissie

Je bent pas echt de held van de dag als je niet alleen de misdaad, maar ook de gevaarlijkste branden weet te bestrijden! Deze speelset combineert twee populaire LEGO City thema's en bevat een politiebureau, een politiehelikopter van de kustwacht, een brandweerboot die echt blijft drijven en een speedboot waarin de boeven proberen te ontsnappen.

Zet samen met de vier minifiguren, waaronder held Tom Bennett uit de LEGO City Adventures tv-serie, alles op alles om de benarde situatie op te lossen en de stad veilig te houden.

Kinderen kunnen in de brandweerboot over het water scheuren om de brand op de speedboot van de boeven te blussen. Gebruik de brandblusser om de LEGO vlammen te doven en roep vervolgens de politiehelikopter op om de boeven omhoog te takelen en naar de gevangenis te brengen!

LEGO® City – Politiebureau

Een rustige dag verandert in een dag vol avontuur als de boeven aanvallen! Begin met het trainen van de politiehond op de hindernisbaan terwijl je de gevangene op de binnenplaats goed in de gaten houdt.

Maar het gaat mis als een vuilniswagen die naast het station staat een overvalvoertuig blijkt te zijn, met boef Daisy Kaboom achter het stuur! Ze kan de vrachtwagen gebruiken om de gevangenismuur met zijn ontsnapfunctie open te breken en de gevangene te helpen ontsnappen.

Commissaris Wheeler en Allen kunnen in de helikopter of de politiewagen springen om haar te pakken te krijgen – lukt het ze eindelijk om haar achter de tralies te zetten?

LEGO® Politiebureau

Ook volwassenen kunnen zich onderdompelen in de wereld van gerechtigheid en lekkernijen met deze megaset met 2.923 onderdelen. Het modulaire gebouw bestaat uit een politiebureau, een krantenkiosk en een donutwinkel.

Het politiebureau met drie verdiepingen heeft een kluis voor het bewijsmateriaal, een gevangeniscel, een verhoorruimte en een bord met een overzicht van de aanwijzingen.

Je kunt de verschillende verdiepingen verwijderen om er zo je eigen creatie van te maken of de interactieve functies aan de binnenkant te ontdekken, zoals het geheime luik onder het bed, het portretfotogedeelte en de brandtrap aan de buitenkant.

Met deze set beleef je uren bouwplezier en kunnen volwassenen ook zelf in de huid van politieagent kruipen en helemaal opgaan in de actie!

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD