LEGO Friends, we stellen je graag voor

De meiden van LEGO Friends hebben allemaal hun eigen karakter. Maar een ding hebben ze gemeen, ze hebben allemaal iets speciaals. Speciaal voor de liefhebber van LEGO Friends hebben alle sets een van de friends als minifiguurtje in de doos! 

2ttoys heeft het grootste assortiment goedkoop LEGO.

Andrea

Andrea van de LEGO Friends

ANDREA, DE PERFECTIONISTISCHE ARTIEST

Zelfverzekerd, charismatisch, stijlvol en grappig – maar vooral een natuurtalent in zingen en dansen. Ze werkt hard om te zorgen dat elk optreden super is, zodat ze haar eigen plezier met haar vier beste vriendinnen kan delen.

 

Emma

LEGO Friends Emma

EMMA, ONBEVREESD CREATIEF

Emma vindt het heerlijk om haar fantasie aan het werk te zetten. Zij laat zien hoeveel plezier kinderen beleven als ze zich uiten door middel van kunst. Emma stelt geen grenzen aan haar creativiteit, of aan die van iemand anders!

 

Mia

Mia LEGO Friends

MIA, DE VRIENDELIJKE NATUURLIEFHEBBER

Mia houdt van dieren, de natuur en het buitenleven – en vooral van haar paard Bella! Maar er valt nog veel meer te vertellen over deze kampeerliefhebber: ze is ook trouw en altijd eerlijk, waardoor ze een vriendin is waar je echt van op aan kunt.

 

Olivia

Mia van LEGO Friends

OLIVIA, PASSIE VOOR WETENSCHAP EN EEN GROOT HART

Gadgets bedenken, programmeren, werken in haar laboratorium - dankzij Olivia's grenzeloze nieuwsgierigheid en honger naar kennis kan ze altijd de perfecte creatieve oplossing vinden voor elke lastige situatie. Nu is ze aan het ontdekken dat ze iedereen in Heartlake City kan helpen met haar kennis en talenten!

 

Stephanie

Stephanie van LEGO Friends

STEPHANIE, DE SPORTIEVE TEAMSPELER

Gezondheid, fitness, atletiek... Als het een sport is, dan is Stephanie er waarschijnlijk goed in. Ze houdt net zoveel van haar vrienden als van zwemmen of hardlopen, waardoor ze de perfecte coach is voor haar vier bff‘s, behulpzaam, loyaal en bemoedigend.

 

 

 

https://2ttoys.myshopify.com/admin/themes/128260440270/editor?previewPath=%2Fpages%2Froso-2nmefwecb

Do not change theme template on right hand side :)

If you have questions reach me out at templatestoreapp@gmail.com

Please leave a review about the Template Store App

https://leavereview.com

Have a nice day!