LEGO Ideas

De LEGO Ideas sets zijn ontworpen door LEGO fans en bedoeld voor LEGO Fans. Je kunt jouw ontwerp insturen naar LEGO en dan wordt de set misschien in productie genomen.

LEGO Ideas bestel je het goedkoopste bij 2TTOY, de LEGO winkel van Nederland en Belgie

Bekijk alle nog niet uitgebrachte LEGO Ideas sets

Net zoals in het tv programma Brickmasters hebben LEGO fans hun ontwerp ingediend bij LEGO. Als er genoeg andere fans op de creaties stemmen, dan wordt de set in productie genomen. Dat gebeurde al eerder met bijvoorbeeld de set van Friends en Big Bang Theory, maar ook de Ecto 1, het Middeleeuws kasteel en de piano. Lees hier meer over de verkiezingen van de nieuwe Ideas sets.

Hoe werkt het?

Als je ouder bent dan 13 jaar kun je bij LEGO Ideas duizenden leuke LEGO ideeën vinden die echte LEGO producten zouden kunnen worden. Ze zijn ontworpen door LEGO fans van over de hele wereld en bevatten heel veel geweldige modellen zoals voertuigen, futuristische ruimtestations en bekende scènes uit beroemde films. Bekijk alle geweldige modellen, en als je 13 jaar bent (of ouder) dan kun je stemmen op jouw favorieten. Als een idee binnen een bepaalde tijd 10.000 stemmen krijgt, wordt het beoordeeld door een LEGO beoordelingspanel en kan het een echt product worden dat je vervolgens in je plaatselijke LEGO winkel kunt kopen. Al heel veel goede ideeën zijn LEGO Ideas producten geworden, dus help mee om de volgende te vinden!

 

BEKIJK ALLE LEGO IDEAS SETS

NIEUWSTE LEGO SETS