Stimuleer zelfexpressie bij kinderen

Wanneer een kind zijn individualiteit tot uiting brengt, kan dat op vele manieren: verkleden, muziek, dansen, schrijven, tekenen en creatief bouwen, om er maar een paar te noemen. Deze activiteiten bieden kinderen de kans om hun ware ik te laten zien; het opent een deur naar de buitenwereld waardoor hun innerlijke potentieel tot uiting komt. Zelfexpressie is dan ook een van de meest nuttige vaardigheden die een kind kan ontwikkelen.

Zelfexpressie ontwikkelen met LEGO® DUPLO® sets

LEGO sets zijn geschikt voor alle leeftijden en bieden een breed spectrum aan voordelen, maar de eerste levensjaren van kinderen zijn het meest cruciaal voor hun fysieke en mentale ontwikkeling. Daarom zijn LEGO DUPLO® sets speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 18 maanden. Dankzij de heldere kleuren en grote, makkelijk te hanteren bouwstenen is dit de perfecte manier om jonge geesten te stimuleren en inspireren.

Met LEGO DUPLO stenen is alles mogelijk. Er is geen goed of fout in hoe je speelt. Dit leuke ontwikkelingsspeelgoed zit vol met stenen en elementen die peuters uitdagen om eindeloos hun creativiteit en verbeelding te ontdekken. LEGO DUPLO is ook heel leuk voor ouders. Speel gewoon mee en geniet van de zeldzame mijlpalen in de ontwikkeling van je kleine bouwer.

Kinderen kunnen zijn wie en wat ze maar willen in LEGO DUPLO rollenspel. Van dieren tot vliegtuigen, draken tot doktoren, bakkers tot buschauffeurs ... Er zijn geen grenzen aan creatieve zelfexpressie!

Een wereld van mogelijkheden voor creatieve verkenners

De nieuwe LEGO DUPLO Wilde Dieren sets spelen in op de fascinatie van kleuters voor dieren en nemen hen mee op een speelse reis rond de wereld. Elke locatie is gevuld met mogelijkheden voor praktische, onbeperkte zelfexpressie, van het maken van een geschikte leefwereld voor een dier tot het vinden van voedsel en gebruiken van de realistische geluiden.

Met LEGO DUPLO Wilde dieren van Afrika (10971) kunnen kinderen een schattige babyolifant en babygiraf verzorgen in een natuurlijke omgeving met een boom, bloemen en een speelmat.

LEGO DUPLO Wilde dieren van Zuid-Amerika (10973) neemt kinderen mee naar de jungle, waar ze kunnen genieten van eindeloos rollenspel met een krokodil, apen, een luiaard, babyjaguar, toekan en alpaca tussen de tropische bomen, rotsen en een waterval.

In het tropische landschap van LEGO DUPLO Wilde dieren van Azië (10974) kunnen kinderen verhalen naspelen met de volwassen en babyolifantjes, panda’s en tijgers, een aap, twee vogels en twee rode panda’s. Er zit zelfs een geluidssteen bij voor een nog realistischer effect.

De LEGO DUPLO Wilde dieren van Europa (10979) set bevat een verscheidenheid aan dieren, zoals twee volwassen herten, een babyhert, beer, vos, wild varken, vogel, konijn, eend en twee eekhoorns die kinderen inspireren om sociale interacties en nog heel wat meer te ontdekken.

Wanneer kinderen in LEGO DUPLO Wilde dieren van de Zee (10972) duiken, ontdekken ze een volwassen en babywalvis, tropische vissen en een schattige schildpad in hun natuurlijke onderwaterwereld.

En tot slot, een echt werelds cadeau voor kleine dierenvriendjes: LEGO DUPLO Wilde dieren van de wereld (10975). Hiermee bezoeken kinderen de zeven werelddelen, waarbij ze panda’s zien in Azië, leeuwen in Afrika, herten in Europa, een alpaca in Zuid-Amerika, een beer in Noord-Amerika, een koala in Australië, pinguïns op Antarctica en nog veel meer, allemaal samen op een fascinerende speelmatkaart van de hele wereld.

Met de nieuwste dierenspeelsets of een andere serie LEGO DUPLO speelgoed begint de ontdekkingstocht van je kind naar zelfexpressie. Het is een creatieve uitlaatklep voor jonge geesten en een prachtige kans voor ouders om meer te leren over hun kinderen.

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD