Wilde dieren sets van LEGO... superleuk!

Koninklijke leeuwen, gigantische giraffen en schattige panda's zorgen voor een ware beestenboel. Geniet van ongekend speelplezier met de beste wildedierensets.

Kinderen beleven de wildste nieuwe avonturen, zoals een safari of een redding bij de vulkaan, en kunnen hun fantasie de vrije loop laten, terwijl ze onderweg tal van dieren tegenkomen, waaronder konijnen, pinguïns, luipaarden en walvissen.

LEGO Classic – Stenen en dieren

Heb je altijd al gedroomd van je eigen dierentuin vol speelgoeddieren? Deze LEGO set bevat 1500 stenen, waaronder ogen, bladeren en nog veel meer, zodat je alles kunt bouwen wat je maar kunt verzinnen.

Met de verschillende vormen kun je je eigen unieke creaties maken of je kunt de eenvoudige instructies volgen en zo direct tien verschillende dieren bouwen, waaronder een pauw, een stier, een pinguïn, een dinosaurus, een eenhoorn, een struisvogel, een nijlpaard, een panda en een giraf. Het leuke is dat ieder dier zijn eigen accessoires heeft!

LEGO® Creator – Wilde Leeuw

Je kunt de koning van de jungle vanaf nu in ieder verhaal laten meespelen. Met zijn verstelbare staart, poten, kop en bek, en een ribstuk waar hij lekker op kan kauwen, steel je met deze dierenbaas gegarandeerd de show.

Wanneer de leeuw zijn buik heeft volgegeten, ligt het volgende beest al op de loer. Bij de set zit namelijk een gier die de laatste restjes vlees maar wat graag van het ribstuk eet. Zo heb je genoeg inspiratie voor tal van nieuwe verhalen.

Als je de leeuw toch nog wat te eng vindt, tover je het 3-in-1 model heel eenvoudig om tot een verstelbare struisvogel of wrattenzwijn. Natuurlijk kun je ook je fantasie de vrije loop laten en met de stenen uit de set zelf een nieuw dier bouwen!

LEGO® Creator – Safari wilde dieren boomhuis

Beleef samen met de jongen, het meisje en hun camera een spannend safari-avontuur wanneer je op de Afrikaanse savanne op ontdekkingstocht gaat.

Klim via de ladder naar het balkon en kom tot rust op de bank of speel binnen in het boomhuis en bouw de drie dieren: een verstelbare giraf, een flamingo en een neushoornvogel.

Je kunt ook andere wezens ontdekken door met de stenen uit deze 3-in-1 set zelf nieuwe creaties te maken. Als je genoeg hebt ontspannen in de boomhut, kun je hem uit elkaar halen en omtoveren tot een tweedekker waarmee je laag over de leeuw kan scheren of je maakt er een catamaran van, zodat je oog in oog kan komen te staan met een krokodil!

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD