De leukste LEGO sets van de brandweer

Ken je iemand met een brandend verlangen om de held van de dag te worden? Zorg dan voor vurig speelplezier met de coolste brandweerauto's en stimuleer die passie om anderen te helpen.

Breng iedereen in stijl in veiligheid met de beste LEGO® brandweerwagens en zorg ervoor dat je jonge brandweerman of -vrouw zich een echte held voelt!

 

LEGO® City – Brandweerkazerne

Er is volop actie bij de brandweerkazerne - roetsj langs de brandweerpaal naar de garage, til de reddingsladder op de wagen en red een kat die vastzit in een boom. Laat Finn McCormack en Freya McCloud uit de meldkamer en de kazerne tevoorschijn komen als er vervolgens ergens anders brand uitbreekt, en zet ze in de helikopter compleet met kledderschieter om de vlammen van een afstandje te kunnen blussen!

De brandweerauto bevat ook een kanon om waterpijlen mee af te schieten en ruimte voor de brandweerlieden achter het stuur. Vergeet niet de lieve hond mee te nemen als teammascotte!

 

LEGO® City – Brandweerteam

rand in de fabriek – de geheime sardinesaus lekt weg uit het vat! Haal Clemmons en Feldman van LEGO City TV erbij en iemand in een beschermend pak om de boel te redden.

Er zit een kat vast op het dak, dus haal het reddingsnet tevoorschijn en maak je klaar voor een sprong. Richt daarna de slang op het vuur in de ramen om de vlammen te blussen. Er zijn allerlei functies om mee te spelen, dus zijn er ook altijd nog meer avonturen te beleven.

En dankzij de brandweermotor en de pick-up van de brandweercommandant die ook in de set zitten, kan het hele team uitrukken!

 

LEGO® ǀ Disney Mickey & Friends – Brandweerkazerne & auto

Ook kleintjes kunnen de boel redden! Doe mee met Disney's Mickey Mouse en zijn vrienden Minnie, Goofy en Pluto terwijl ze een brand blussen.

Spring in de kleine brandweerwagen met een ladder aan de achterkant en zoef van de kazerne rechtstreeks naar de brandende barbecue - haal de slang tevoorschijn en zorg dat je de boel weer onder controle krijgt.

De set wordt geleverd met twee startstenen als basis om gemakkelijk te kunnen bouwen en kinderen vanaf vier jaar zullen het geweldig vinden om de held te zijn!

 

LEGO® City – Brandweer & Politie achtervolging

Door een politieachtervolging is er een chaos ontstaan! Terwijl de politiemotor achter de vluchtende slechteriken aan zit, rijdt de brandweerwagen naar de beschadigde elektriciteitskast om de brand te blussen.

Gebruik de brandweerdrone om op te stijgen en brandweerman Bob van LEGO City TV te helpen het vuur van bovenaf te blussen, haal de boeven in en zet ze achter de tralies.

Er zijn accessoires zoals de zakken met buit van de criminelen om mee te spelen en een bouwbaar stoplicht – combineer met andere LEGO City sets om een nog groter avontuur te bouwen!

 

LEGO® City – Grote ladderwagen

Price€59,99
In Tas

In het laboratorium is een van de experimenten helemaal misgegaan en er is maar één team dat deze brand kan blussen!

Bouw het laboratorium helemaal vol met de stapelbare LEGO vlammen en schakel vervolgens de hulp in van Bob en Feldman, en hun brandweerrobot Toastie uit de tv-serie LEGO City Adventures om het vuur te doven. 

Speel scènes na uit de populaire tv-serie LEGO City Adventures en laat Bob en Feldman in hun brandweerwagen met hoogwerker boven de vlammenzee uittorenen.

Zodra ze in positie staan, is het de taak aan Toastie om met het werkende kanon waterelementen af te vuren om de brand te blussen!

 

LEGO City – Ladderwagen

Freya McCloud en haar brandweerpartner uit de tv-serie LEGO City Adventures zijn klaar voor de spannendste avonturen. Speel je favoriete scènes uit de tv-serie na of bedenk zelf nieuwe verhalen!

De set bevat stapelbare LEGO vlammen voor een grotere en uitdagendere brand om te blussen en een brandkraan zodat de brandweertruck nooit zonder water komt te zitten.

NIEUWSTE LEGO SETS