de beste knutselsets om mee te bouwen in de winter

De leukste winterse LEGO® knutselideeën voor kinderen

Nu het buiten weer kouder wordt en de eerste sneeuwvlokjes door de lucht dwarrelen, gaan kinderen thuis op zoek naar nieuwe speelmogelijkheden en creatieve uitdagingen.

Met deze elf LEGO® knutselsets met winter- en kerstthema kunnen je kleintjes hun eigen 'coole' stijl laten zien en ongekende winterpret beleven!

 

LEGO® DUPLO® – Peperkoekhuis van de Kerstman

Laat kinderen vanaf 2 jaar kennismaken met de Kerstman en allerlei leuke wintertradities met een bezoek aan zijn besneeuwde Peperkoekhuis.

Deze uitgebreide set bevat allerlei feestelijke decoraties en details zoals een kerstboom met cadeautjes, een teddybeer en meer. De LEGO Peperkoekhuis van de Kerstman set bevat ook figuren van een jongen en meisje die genieten van een kopje thee en koekjes na een dag vol sneeuwplezier.

Neem de tijd voor elkaar en geniet van winterpret met je peuter deze kerst!

LEGO® Kerstboom

Geniet deze feestdagen van een gezellig en creatief samenzijn met vrienden en familie en maak deze veelzijdige 2-in-1 blikvanger.

Deze prachtige LEGO Kerstboom bouwset is met zijn ballen en lichtjes voor in de boom, decoratieve mat en heldere gele ster voor de klassieke finishing touch een schitterend middelpunt van de kerstversieringen.

Met deze set kun je ervoor kiezen om één grote boom of twee kleinere bomen te bouwen, waardoor hij uitstekend aan te passen is voor kamers in alle soorten en maten.

LEGO® IJsberen in de winter

De LEGO IJsberen in de winter bouwset is een geweldig kerstcadeau voor dierenliefhebbers en kerstfans vanaf 9 jaar!

In dit hartverwarmende tafereel rond een versierde kerstboom kijkt een volwassen ijsbeer toe hoe het jonge ijsbeertje met de slee speelt. Het tweetal kan draaien wanneer je de plaat van het ca. 8,5 cm hoge model beweegt: een betoverende blikvanger voor de feestdagen.

Deze set voelt zich helemaal thuis naast andere winterse versieringen en kerstdecoraties!

LEGO® Pinguïn en sneeuwvlok

De leukste kerstversiering maak je zelf! Geef je kerstdecoraties een persoonlijk knutseltintje met deze bouwbare pinguïn en sneeuwvlok.

Deze schattige pinguïn met rode oorwarmers en een sjaal en de sierlijke ijsblauw met witte sneeuwvlok zijn een fraaie aanwinst voor in de kerstboom of bij de andere decoraties in huis. De pinguïn is ca. 7 cm hoog, de iets grotere sneeuwvlok is ca. 10 cm hoog. Beide modellen hebben een koordje waarmee je ze in de kerstboom kunt hangen of waar je ook maar wilt!