Wij kopen je Funko collectie!

Funko Pops zijn veel waard, en hoe groter jouw collectie is, hoe makkelijker jij deze kunt verkopen! 2TTOYS is geïnteresseerd in jouw collectie, dus show hem aan ons! Wil jij je Funko Pop collectie verkopen? Vanaf een minimaal aantal van 30 Funko producten kopen wij je collectie van je over! 

Ook hebben we interesse in echte grails van hogere waarde.

 

Hoe werkt dit precies?

Wij zullen eerst je collectie beoordelen op de staat en kwaliteit van de producten. Dit doet 2TTOYS op de volgende manier:

Je stuurt een PPG of Funko Pop lijst door naar: info@2ttoys.nl en hierbij voeg je duidelijke foto’s toe van je collectie. Geef ook aan in welke staat jouw producten verkeren.

Na het ontvangen van je lijst beoordelen we de kwaliteit van je Funko Pops binnen 21 dagen. Daarna ontvang je van ons ook een totaalprijs die we bieden om jouw Funko collectie over te kopen.2TTOYS koopt alleen producten die in een rookvrije omgeving hebben gestaan. 

Waar is de prijs op gebaseerd?

Wij beoordelen vooraf je collectie aan de hand van de staat en kwaliteit van je producten. Aan de hand daarvan kunnen wij een prijs opstellen. Wij kopen je collectie in één keer, en daar is dan ook de prijs op aangepast. Let op dat wij ongeveer de helft van de PPG waarde kunnen bieden, omdat wij je collectie weer door moeten verkopen in onze winkel/online.

Wat moet ik doen als ik akkoord ga met jullie geboden prijs?

Leuk, dan kunnen we elkaar de hand schudden! Je kunt je collectie dan af komen geven in de winkel in Den Bosch. Opsturen is helaas niet mogelijk.

Hoe ontvang ik de geboden prijs?

Er zijn meerdere mogelijkheden waarop jij het geld kan ontvangen. Je kunt het bedrag contant van ons ontvangen als je je collectie komt afleveren. Een andere mogelijkheid is dat je kiest voor winkeltegoed, waarmee jij in de webshop óf in onze winkel nieuwe Funko producten kan aanschaffen!

NIEUWSTE LEGO SETS