Meer over de COBI lijnen

COBI HISTORISCHE COLLECTIE 

We leren door middel van plezier!

In voorgaande jaren waren er in ons aanbod de collecties "Piraten" en "Romeinen en Barbaren". In 2010 werd de Grunwald-collectie gecreëerd ter gelegenheid van de 600ste verjaardag van de Slag bij Grunwald. Tegelijkertijd werd een verzameling over ridders van Europa gepubliceerd - "Ridders van Europa". We hebben ook een andere historische set uit een gelimiteerde editie geïntroduceerd - "RMS Titanic", in verband met de honderdste verjaardag van het zinken van deze indrukwekkende voering.

COBI historische collectie Tweede Wereldoorlog

Bouwblokken niet alleen voor kinderen!

Dit is de grootste serie modellen die is opgesteld door het bedrijf COBI. De collectie bevat enkele tientallen verschillende: tanks, vliegtuigen, kanonnen, auto's en andere voertuigen, ontwikkeld met aandacht voor de kleinste details en een getrouwe weergave van de machines die werden gebruikt in het grootste militaire conflict in de menselijke geschiedenis. De robuustheid van de constructie, de hoge kwaliteit van de blokken en talrijke beweegbare elementen, evenals de precisie van fabricage en historische trouw van deze collectie hebben niet alleen erkenning gekregen bij kinderen, maar ook bij een groot aantal volwassen verzamelaars en liefhebbers van geschiedenis. Speciale kaarten met statistieken van tanks en voertuigen maken het mogelijk om de COBI-modellen ook te gebruiken in strategische gevechtsspellen, waarbij miniatuurgevechten op tafel, op de vloer of in de tuin worden geleid.

COBI Historische Collectie Grote Oorlog

Een nieuw gezicht van de voorkant!

De volgende COBI-collectie presenteert de eerste tanks en vliegtuigen die in het begin van de 20e eeuw op de Europese fronten verschenen. Pioniers in pantservoertuigen: de Mark I-tank en de Renault FT-17 of de eerste vliegtuigen met de beroemde Rode Baron bestuurd door Manfred von Richthoven openen deze historische serie van het COBI. De Eerste Wereldoorlog van het COBI is een spannende expeditie naar het begin van moderne militaire technieken.

COBI ACTIESTAD

Een stad vol actie!

Action Town is een verzameling blokken geïnspireerd op de moderne metropool met bijzondere nadruk op de diensten die erin werken, zoals: brandweer, politie, bouwteams, kustbescherming of stadsreiniging. Elke set bevat modellen met een groot aantal beweegbare elementen en accessoires. De collectie bestaat uit sets van 40 tot enkele honderden stenen. De diversiteit van de collectie zal zowel jongens als meisjes zeker aanspreken.

COBI SMITHONATE

Voertuigen en apparaten die de wereld hebben veranderd!

Een verzameling beroemde historische schepen, vliegtuigen, voertuigen en apparaten die een enorme impact hebben gehad op de menselijke geschiedenis. De serie bevat onder andere: het zeilschip USS Constitution, het eerste en bekendste oorlogsschip van de Amerikaanse marine, het vliegtuig Spirit of St. Peter. Louis, die als eerste over de Atlantische Oceaan vloog, of de Apollo Lunar Module met zijn eerste bemande missie op de zilveren wereldbol.

COBI CREATIEVE KRACHT

Haal je fantasie uit de COBI!

Een reeks sets bouwblokken die inspireren om sets te maken volgens de verbeelding van kinderen en volwassenen.

COBI ELEKTRONISCH

Bouw op afstand bestuurbare voertuigen met blokken!

Tanks hebben dankzij geavanceerde elektronica onafhankelijke rupsbewegingen, drie snelheidsniveaus en rijden in elke richting. Ze kunnen 360 graden naar links en rechts draaien. Bovendien hebben ze een tweetraps afstelling van de koplampen. Challenger-tanks hebben een roterende koepel.

Dat is niet alles... zoals elke tank kunnen onze T-72 en "Challenger I" in de woestijn en "Challenger II" in de junglecamouflage vele obstakels overwinnen! De voertuigen werken op batterijen. Geselecteerde modellen kunnen worden bestuurd met behulp van Bluetooth-technologie, met een speciale applicatie voor mobiele apparaten.

COBI-We zijn verbonden door voetbal

Polen op weg naar de Mundial!

Officieel gelicenseerde sets van bouwblokken met daarop de grootste sterren van het Poolse voetbal. Dankzij het gebruik van speciale mechanismen wordt de serie ook een arcadespel en maakt training en miniatuurwedstrijden mogelijk.

COBI YOUNGTIMER-COLLECTIE

Maak je eigen verzameling oldtimers.

Onvergetelijke Trabants, Wartburg, Lady, Sirens, Warsaw, Polonaises of grote en kleine FIAT's zijn echte parels van de Oost-Europese motorisering van de jaren '60, '70 en '80. De Youngtimer Collection-serie is geweldig speelgoed voor de allerkleinsten dankzij de constructie van bouwstenen en draaiende wielen met rubberen banden. De natuurgetrouw bewaard gebleven schaal van 1:35 en de details van de details zullen ook volwassen liefhebbers en verzamelaars bekoren.

COBI MASERATI

Verzamel een verzameling luxe sportwagens.

Het beroemde Italiaanse merk van luxe sportwagens, gedetailleerd met COBI-bouwstenen. Modellen van auto's op schaal 1:35 zullen een groot plezier zijn voor zowel de jongste als volwassen autoliefhebbers. De sets zijn ontworpen voor de lol, maar ook voor een exclusieve tentoonstelling. Miniatuurauto's hebben duurzame prints van hoge kwaliteit.

COBI SKODA

Een verzameling autoliefhebbers.

Populaire SKODA-auto's zijn tot in elk detail nagemaakt van COBI-bouwblokken. De populaire schaal 1:35, het behoud van de kleinste details en de beweegbare wielen met rubberen banden zorgen voor veel speelplezier, maar zorgen er ook voor dat de voertuigen uit de blokken een decoratie zullen zijn van elke verzameling.

COBI-STRIJDKRACHTEN

Bouw een moderne strijdmacht.

De unieke Armed Forces-collectie bevat gedetailleerde modellen van tanks, vliegtuigen, helikopters en andere voertuigen die door moderne strijdkrachten over de hele wereld worden gebruikt. Gelicentieerde Franse Mirage 2000-5 of Rafale-C jagers, AH-64 Apache, CH-47 Chinook-helikopters en tot slot de F-15 Eagle Amerikaanse zware jager op schaal 1:48 zijn slechts enkele van de elementen van deze geweldige serie.

COBI TOP GUN Maverick™

Een verzameling F/A-18E Super Hornet en P-51D Mustang gevechtsvliegtuigen gevonden in de Top Gun Maverick™ bioscoop megahit. Boeing Company en Paramount Pictures-licentie

NIEUWSTE LEGO SETS