LEGO Mindstorms

LEGO MindstormsLEGO Mindstorms Robots: Heb je ons gemist?

Voor het eerst in zeven jaar is er een nieuwe aanvulling op het geliefde LEGO® MINDSTORMS® thema. Nou ja, het zijn er eigenlijk vijf...

Met de nieuwe LEGO MINDSTORMS Robotuitvinder 5-in-1 set kun je de 5 robotmodellen bouwen om meer te lopen, te praten, te denken en te doen dan ooit tevoren!

Elke robot heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en vaardigheden die eindeloos door jou geprogrammeerd kunnen worden. En dankzij het geavanceerde bouwsysteem en de lichtgewicht Hub kun je compleet nieuwe robots uitvinden. De enige beperking is jouw fantasie.

Compatible met alle platformen. 

in tegenstelling tot eerdere modellen biedt de LEGO® MINDSTORMS® Robotuitvinder instructie-app op alle platforms exact dezelfde app-ervaring en hij is beschikbaar in 24 talen en dialecten.

Bekijk alle LEGO Mindstorm sets

 

 

 

 

 

Get your head in the games

De eigenaar van de derde generatie, Kjeld Kirk Kristiansen, was ervan overtuigd dat voor de vaardigheden die kinderen nodig hebben voor toekomstig succes ze meer vertrouwen moeten hebben in wetenschap en technologie. En dat was lang voordat mensen zelfs maar van STEM-leren gehoord hadden!

Sindsdien vormden deze principes de basis van de ontwikkeling van LEGO Mindstorm sets, met name de afgelopen 20 jaar, omdat programmeren en gamen een steeds centralere rol gingen innemen in het leven van kinderen.

 

 

LEGO Boost

Over
LEGO® BOOST

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Je kind kan zelf de LEGO modellen met motoren en sensoren bouwen en ze dan tot leven laten komen met behulp van eenvoudig te gebruiken, op pictogrammen gebaseerde programmeeropdrachten. De gratis LEGO BOOST tablet app bevat eenvoudige stap-voor-stap instructies voor het bouwen en programmeren van multifunctionele modellen. 

Bekijk LEGO Boost

 

 

NIEUWSTE LEGO SETS