Het huren van een LEGO set vastleggen

HOE KAN IK EEN LEGO SET HUUR VASTLEGGEN?

Nadat je het 2T-HUUR abonnement hebt afgesloten en jouw 2TTOYS VIP Account hebt geactiveerd, dan kun je een LEGO set huren. Je legt online jouw gewenste huurperiode vast. De huurperiode is altijd per week (7 dagen).

Als je een set wilt huren leg je dat vast door in de kalender die bij de huurset staat de door jou gewenste periode te selecteren. Op foto 2 hieronder zie je een voorbeeld van een geselecteerde huurperiode. Als je de gewenste huurperiode geselecteerd hebt zie je in het vak "Retourdatum (tijdens openingstijden)" de datum waarop je de LEGO huurset moet terugbrengen.

1: lege agenda: geen huurperiode geselecteerd. Ga met de muis/cursor op de datum staan waarop jij wil dat de huur in gaat. Het systeem reken dan automatisch 7 dagen vanaf de eerste datum. 7 dagen is de minimale huurperiode.

  

2:  huurperiode geselecteerd, groen gearceerd. Als je geen datum kunt kiezen (groen kunt maken) dan betekent dat dat de set die dagen niet te huren is, of al verhuurd is. Kies dan voor de eerstvolgende groene datum.

 

 

 

 

 

NIEUWSTE LEGO SETS