LEGO Huren bij 2TTOYS

Dat is leuk, voor jouw verjaardagsfeestje of bijvoorbeeld voor in de vakantie kun je nu bij 2TTOYS LEGO sets huren. Per week, en makkelijk te regelen via de website. De allerleukste sets kun je nu opbouwen en dan als je klaar bent weer terug brengen! Zo hoef je de LEGO sets niet zelf te kopen

Hoe kun je LEGO huren bij 2TTOYS

Heel makkelijk, als je de set gezien hebt die jij wil huren, dan kun je dat zelf regelen via de website. Wil je liever eerst wat meer weten over LEGO huren en

MAIL ONS

Wat is ingeprepen bij de LEGO huur sets?

Uiteraard zijn alle LEGO steentjes aanwezig om de set op te bouwen. Maar iedere huurset is ZONDER de doos en ZONDER de minifiguurtjes.

De genoemde prijs is op basis van het door jou ophalen van de set in de winkel tijdens openingstijden. Bij iedere huur is een BORG van toepassing, deze staat vermeld bij de huurprijs.

MAIL ONS

Voorwaarden

De LEGO sets worden per week verhuurd, tegen de prijs die aangegeven staat bij de huurset. Bij het ophalen in de winkel betaal je de huurprijs EN de borg die ook vermeld staat bij de set. Als je de set weer naar de winkel komt terugbrengen, en alles is compleet, dan krijg je de borg weer terug.

MAIL ONS

DEZE SETS KUN JE HUREN BIJ 2TTOYS