• Animal Crossing

  Nieuw per maart 2024! LEGO Animal Crossing. Breng het leuke spel naar jouw kamer in LEGO vorm... voor de echte LEGO en AC fan!

  Lees meer 
 • Architecture

  Leg de schoonheid en het decor van een aantal van de opmerkelijkste bezienswaardigheden ter wereld vast met LEGO® Architecture-sets.

  LEES MEER 
 • Art

  Met LEGO® Art kun je prachtig gedetailleerde siervoorwerpen bouwen die een ode brengen aan de wereld van kunst, natuur, entertainment, reizen en geschiedenis.

  LEES MEER 
 • Avatar

  Keer terug naar de fantastische wereld van Pandora met LEGO® | Avatar-sets. Dit speelgoed, gebaseerd op de iconische films Avatar en Avatar: The Way of Water

  LEES MEER 
 • City

  Ontdek de bruisende wereld van LEGO® City waar van alles te doen is! Bezoek leuke bestemmingen in de stad, speel spannende verhalen met hulpdiensten na en ontdek nieuwe grenzen in de oceaan en ruimte.

  LEES MEER 
 • Classic

  Met LEGO® Classic kunnen kinderen hun creatieve bouwvaardigheden ontwikkelen. En omdat de sets geschikt zijn voor veel verschillende leeftijdsgroepen, zijn ze leuk voor het hele gezin!

  LEES MEER 
 • Creator 3 in 1

  LEGO® Creator 3in1-sets hebben meerdere modellen in één set en bieden inspiratie voor prachtig, fantasierijk speelplezier. .

  LEES MEER 
 • Disney

  Vier 100 jaar magische wonderen LEGO® | Disney-sets van bekende personages. Fans kunnen memorabele Disney-scènes opnieuw beleven, betoverende kastelen maken en pretparkattracties nabouwen.

  LEES MEER 
 • Dreamzzz

  Betreed de droomwereld met de vrienden Mateo, Izzie, Cooper, Logan en Zoey die hun verbeeldingskracht gebruiken om het op te nemen tegen de gemene Heer der Nachtmerries. Deze sets zijn gebaseerd op de tv-serie LEGO® DREAMZzz™ en zitten vol met fantasierijke voertuigen, betoverende gebouwen en wonderlijke wezens

  LEES MEER 
 • DUPLO

  Wanneer kleine kinderen een grote fantasie hebben, laten ze met LEGO® DUPLO® bouwstenen hun creativiteit de vrije loop en leren ze spelenderwijs. Deze speelsets geven jonge kinderen eindeloos veel plezier, zelfexpressie en speelse ontdekkingen.

  LEES MEER 
 • Friends

  Koester vriendschap met een groepje hechte vriendinnen die in Heartlake City samen avonturen beleven in sets met nieuwe personages. Jonge bouwers kunnen leuke verhalen bedenken terwijl ze via rollenspellen sociale vaardigheden en emotioneel bewustzijn opdoen.

  LEES MEER 
 • Gabby's Dollhouse

  Deze reeks kleurrijke LEGO® speelsets is gebaseerd op Gabby's poppenhuis van DreamWorks Animation. Kinderen vanaf 4 jaar gaan met Gabby en haar kattenvriendjes creatief aan de slag en lossen samen problemen op terwijl ze elke kat-tastische kamer in het poppenhuis verkennen.

  LEES MEER 
 • Harry Potter

  Stap de magische wereld van LEGO® Harry Potter™ binnen boordevol betoverende creativiteit voor fans. Help Harry, Hermelien, Ron en vele anderen om het op te nemen tegen de duistere tovenaars terwijl je scènes uit de reeks met authentieke details nabouwt en betoverende blikvangers maakt.

  LEES MEER 
 • Icons

  LEGO® Icons sets zijn ontworpen voor een uitdagende maar lonende bouwervaring. Deze gevarieerde sets bevatten indrukwekkende monumenten, modulaire gebouwen, klassieke voertuigen, favorieten uit de popcultuur of prachtige huisinrichting. Vind je passie en laat je meeslepen door modellen die het waard zijn om te worden getoond.

  LEES MEER 
 • Ideas

  LEGO® Ideas-sets zijn prachtig unieke modellen geïnspireerd door ontwerpen van fans en door andere fans uitgekozen om officiële sets te worden. Deze tot leven gewekte fantasierijke creaties gaan over bekende tv-series en favoriete films, opvallende gebouwen, ruimtevaart, muziekinstrumenten en nog veel meer.

  LEES MEER 
 • Indiana Jones

  Ga op in nostalgie met sets die je meevoeren naar de meest gewaagde avonturen van Indy. Bouw iconische scènes na uit de Indiana Jones™ films of bedenk nieuwe avonturen en bouw en beleef supersnelle actie met een indrukwekkend reeks LEGO speelsets over auto's, vliegtuigen en tempels.

  LEES MEER 
 • Minecraft

  Geef fans inspiratie voor eindeloze Minecraft® avonturen zodat ze de iconische pixeldetails uit het populaire computerspel kunnen nabouwen. Gebruik praktische creativiteit en breng de authentieke Minecraft® personages te leven om unieke constructies en taferelen te bouwen zodat je leuke en spannende verhalen kunt naspelen.

  LEES MEER 
 • Minifiguren

  LEGO® Minifiguren horen bij het meest herkenbare speelgoed overal ter wereld en in elke zak zit wel een verrassing. Elke zak heeft wel een unieke minifiguur met accessoires of minifiguren van bekende gezichten van radio, tv of computerspellen. Voor elke gelegenheid zijn dit uitstekende cadeaus voor LEGO fans.

  LEES MEER 
 • Ninjago

  Er zijn leuke rollenspellen met veel actie te vinden in LEGO® NINJAGO® sets boordevol draaiende ninja's, vliegende draken, krachtige mecha's en nog veel meer. Bouw prachtig gedetailleerde tempels en coole voertuigen als je de strijd tussen goed en kwaad uitvecht in eindeloos veel verhalen.

  LEES MEER 
 • Creator Expert

  LEGO® Creator Expert-sets zijn ontworpen voor een uitdagende maar lonende bouwervaring. Deze gevarieerde sets bevatten indrukwekkende monumenten, modulaire gebouwen, klassieke voertuigen, favorieten uit de popcultuur of prachtige decoratie. Vind je passie en laat je meeslepen door modellen die het waard zijn om te worden getoond.

  LEES MEER 
 • Sonic The Hedgehog

  Breng de snelste videogameheld tot leven met geweldige LEGO® Sonic the Hedgehog™ sets. De razendsnelle Sonic wordt bijgestaan door zijn vrienden Tails en Amy tijdens uitdagingen waarin hij ringen verzamelt om het op te nemen tegen Dr. Eggman, Cubot en de Badniks.

  LEES MEER 
 • Speedchampions

  Op de plaatsen, klaar, af! Met LEGO® Speed Champions kunnen fans van racewagens miniversies van de meest toonaangevende en beroemde voertuigen ter wereld nabouwen. Bouw en bewonder deze verzamelbare replica's van merken als Ferrari, Aston Martin, Lamborghini, Dodge en Chevrolet.

  LEES MEER 
 • Spiderman

  Verken samen met je favoriete webslingeraar het spannende Spider-Verse, boordevol opwindende acties. Fans van elke leeftijd kunnen met Peter Parker of Miles Morales meevechten tegen de Green Goblin, Venom, Morbius en nog vele anderen in leuke speelsets met prachtige realistische figuren.

  LEES MEER 
 • Star Wars

  In een sterrenstelsel ver, ver, ver hier vandaan is een wereld boordevol avontuur waarin de strijd tussen goed en kwaad losbarst terwijl Star Wars™ fans zich aansluiten bij Luke Skywalker, Han Solo, The Mandalorian, Grogu en vele anderen om favoriete scènes uit de reeks na te bouwen. Benut de Kracht en bouw epische schepen en voertuigen, geweldige droids en bekende personages.

  LEES MEER 
 • Superheroes

  De strijd tussen goed en kwaad gaat verder met LEGO® Marvel-sets waarmee fans spannende filmscènes uit het Marvel Cinematic Universe kunnen nabouwen. Sluit je aan bij je favoriete personages zoals de Guardians of the Galaxy, Ant-Man, Black Panther, Spider-Man, de Hulk en vele anderen in spannende rollenspelavonturen

  LEES MEER 
 • Super Mario

  Ga op in de wereld van LEGO® Super Mario™ sets voor interactief speelplezier en spannende avonturen. Met de startsets en uitbreidingssets kunnen fans legendarische locaties nabouwen, Donkey Kong en zijn team helpen in de jungle en speelse blikvangers bouwen.

  LEES MEER 
 • Technic

  LEGO® Technic-sets bieden een geavanceerde en complexe bouwervaring en zijn gebaseerd op grote en kleine echte voertuigen, zoals sportwagens, motorfietsen en bouwvoertuigen. Ze zitten boordevol authentieke functies, zoals werkende versnellingsbakken, wielen en assen

  LEES MEER 
1 van 27

LEGO StarWars